Pages

lördag 25 december 2010

Julafton som var igår

Igår vad det då julafton och vi var bjudna upp till min moster och hennes familj, så det var trevligt ch god julmiddag:).

Fick julklappar på morgonen hemma och sen när jag kom hem, sen fick jag av mormor med när vi var hos moster.

Jag är jätte nöjd med allt jag har fått och det kommer att användas väl:). Jag har fått julklappar av min kompis och hennes dotter, sen fick jag en julklapp av en till kompis.

Sen så hade jag gjort mig skit fin med en rosa klänning och en blomma i håret, sen silver halsband och så örhängen med snögubbar:).



Av mina kompis och hennes dotter fick jag en snygg topp, som var mörk blå och med blomster motiv, och sen fick jag min favorit julkalander Håll huvet kallt:). Kanske inte blev så bra bilder på det, men vad jag har längtat efter denna julkalender på dvd.

Sen av en annan kompis fick jag Dove produkter, med dusch kräm och kroppskräm, så var det en fin silver spegel med:).

Så av mormor fick jag, pengar och en Cloetta chokladask och sen ett par skit snygga glas i guldfärgade med pärlor:). Tog två bilder på glasen en närbild och en längre ifrån.


Av mina föräldrar fick jag massor av saker och så, fick underkläder med trosor, tjocka svarta strumpbyxor och sen vanliga strumpor.


Fick också en reflexväst för att när jag är ute och gå, det är ju jätte bra.

En wokpanna, som man har tjatat om i flera år:), så nu kan man laga god mat och massor av matlådor till skolan sen.

En smink spegel och ansiktsvatten från Garnier, så hoppas den funkar bra och spegeln blir bra och skönt med en liten större spegel en de små jag använder.

En kokbok halv åtta hos mig, alltså det som går på tvn och man får se om man lagar något ur den någon dag hehe.


Jag fick ett Usb-minne med 8 G och är perfekt att ha med till skolan, speciellt nu när man ska läsa datakunskap till våren.

En väldigt liten eller mini plattång som det kallas, behövs för mitt korta hår och den är nästan lite söt denna lilla sak.

Så fick man en liten rosa ögonskuggs palett, med fina skimmer färger och förpackningen ser nästan ut som en bok, med att öppna och stänga.
Mer smink och fick en hel sminkbox, medolika saker som ni ser och helt perfekta färger och var borstar och speglar med i boxen, så kan man stänga den om man vill eller ha den öppen.
Tror jag fick med mig allt som jag har fått och det jag fick innan, är ju med i ett tidigare inlägg.
Fast fattar inte de som säljer det dom har fått, jag skulle aldrig kunna göra det.
Men orkar inte skriva mer nu för har blivit lite småsjuk med feber och mycket stav missar har jag märkt, men för seg att rätta de, så hoppas ni kan förstå det.
Så ha en bra dag mina läsare:).

1 kommentar:

  1. Hej Anna! Tänkt skriva en kommentar länge men aldrig riktigt kommit till skott. Men nu så... :)
    Härligt att se att du haft en fin jul och massa fina presenter ju :)
    Ha det bäst!
    Kram Maria M

    SvaraRadera

 

Sample Text

 
Blogger Templates